Føj til startskærm
Tilføj til din startskærm
For at tilføje til hjemmeskærmen, tryk på nedenstående og derefter "Føj til hjemmeskærm"

Jumborulle

 

DERBIGUM har med sit høje smeltepunkt, stabile armering og materialesammensætning en unik fordel. DERBIGUM kan produceres i lange længder, kun begrænset af pallestørrelsen. Dette kaldes en JUMBORULLE, og kan have længde op til 240 meter.

 

Lange længder giver flere fordele på taget. Der vil være mindre skæring færre samlinger, en mere effektiv udlægning og stor radius på rullen giver jævnere overflade. JUMBORULLER benyttes også sammen med vores automatiske udlægningsmaskine MINI-MAX. Færre samlinger og giver helt klart bedre æstetik.

 

Både DERBIGUM SP og DERBICOLOR NT, membranen DERBIGUM GC fås som jumborulle. 

 

Brug af Jumborulle på taget, kræver god planlægning. Jumborullen leveres i en «Polystyren-vugge». Klargøring af Jumborullen udføres enkelt. Rullen løftes op med hjælp af stativet, og trækkes ud i ønsket længde. Placeringen af Jumborullen er vigtig, så man opnår fuld effekt og kan benytte sig af fordelene med de lange baner. Pallen har et mærke på emballagen som viser hvilken retning man skal rulle den ud i, for at sikre at den bliver placeret korrekt fra start.

 

Derbigum har i beskrivelsen et minimumskrav til fuldsvejste endestød på 15cm.

 

NB! Overlægget skal svejses helt. Det bedste er at banerne får «hvile» lidt før de monteres og klæbes.

 

Kontakt Eurotag for bistand ved brug af Jumborulle.